VESTI

  • VESTI
  • Postanite naš partner

Postanite naš partner

Postanite naš partner

Otvoreni smo za saradnju, ne samo sa pravnim, već i sa fizičkim licima. Spremni smo da saslušamo sve vaše predloge i sugestije.

Centar za obrazovanje BRAĆA STAMENKOVIĆ, kao deo NARODNOG UNIVERZITETA BRAĆA STAMENKOVIĆ, osnovanog je još 1948. godine, danas je, kao i prethodnih sedam decenija, moderna i vodeća institucija u oblasti neformalnog obrazovanja i lider u navedenoj delatnosti.

Kako bi naši polaznici stekli i praktično znanje za obavljanje željenog posla, u prilici smo da svim privrednim subjektima ponudimo saradnju, time što bi se polaznicima (kandidatima) omogućilo pohađanje stručne obuke u prostorijama partnera, na radnim zadacima i poslovima iz delatnosti partnerske firme ili preduzetnika.

Nakon ostvarene stručne obuke, tj. praktičnog rada na odabranim poslovima i pokazanog znanja u praksi, kandidat pristupa polaganju teorijskog dela ispita, u prostorijama našeg Centra, čime bi stekao i zvanično uverenje o stručnoj osposobljenosti.

Shodno navedenom, u mogućnosti smo da potencijalnim partnerima ponudimo dugoročne ugovore o poslovno-tehničkoj saradnji, čime bi smo udružili naše kadrovske, stručne, prostorne i druge kapacitete.

Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu, molimo vas da nas kontaktirate. Program, trajanje i sadržaj obuke utvrđivali bi zajedno, u odnosu na svako konkretno zanimanje. Vaša uloga u celokupnom procesu stručnog usavršavanja je da polaznicima omogućite praktičan rad i obuku u vašim prostorijama i sa vašom opremom za rad, čime bi isti stekli praktična znanja i ispunili osnovni uslov za polaganje teorijskog dela ispita i sticanje diplome, sertifikata ili uverenja o stručnoj osposobljenosti za izabrano zanimanje.

Ukupnu cenu obuke i polaganja ispita utvrđivaćemo zajedno, u zavisnosti od profila zanimanja za koje možete omogućiti izvođenje praktične nastave i obuke.

Takođe, otvoreni smo za saradnju, ne samo sa pravnim, već i sa fizičkim licima, svesni da na teritoriji Srbije postoji veliki broj sposobnih ljudi, željnih novih poslovnih iskustava, uz mogućnost koju nudimo, da se njihov rad adekvatno i nagradi. U skladu sa navedenim, naš predstavnik na teritoriji regije, okruga, grada ili opštine, može biti i fizičko lice, angažovano po osnovu autorskog ugovora, spremno da promoviše rad Centra, obezbeđujući time nove polaznike i kandidate za stručno osposobljavanje, što će biti adekvatno i nagrađeno.

Naravno, spremni smo da saslušamo sve vaše predloge i sugestije.