KURSEVI I OBUKE

Obuka za kozmetičara

kozmeticarPoštovani polaznici,

Centar za obrazovanje Braća Stamenković organizuje obuku za kozmetičare.

Planom obuke I edukacije predviđeno je upoznavanje polaznika sa svim potrebnim procedurama koje su u vezi sa tretmanima lica I tela. To podrazumeva I higijenske I tehničke uslove koje mora ispunjavati svaki kozmetički salon, kako odrediti tip kože klijenta i prema tome primeniti odgovarajući tretman, naučićete tehnike ručne masaze lica, vrata  I dekoltea, tehnike termalih procedura I komedoespresije, naucicete kako izvrsiti dezifenkciju koze, način primene pilinga,maski,krema,bioaktivnih supstanci,kao I njihov sastav I dejstvo. Tokom samog kursa polaznike upoznajemo sa materijalima I priborom za rad koji se koriste u izvođjenju tretmana kada je u pitanju nega lica.

Na ovom kursu Vam je raspoloživa potrebna  literatura kao I neophodni materijali i preparati. Stečeno znanje praktično ćete uvežbavati  kako bi sve naučeno odmah mogli da primenite.  Kandidati koji uspešno završe naš kurs steći će dovoljno praktičnih znanja  da ovu uslugu  obavljaju potpuno samostalno kako u nekom od salona tako I kroz mogućnost da ovu delatnost započnu sami .

U mogućnosti ste da izaberete dva načina usavršavanja,individualni ili rad u grupi.Ukupan fond časova u grupi je 60 školskih časova ,dok je individualnih 40. Cena  kursa je 36.000 RSD.

U cenu je uračunato:

  • korišćenje neophodnih materijala I aparata
  • stručna literatura,
  • troškovi organizacije ispita,
  • izdavanje odgovarajuće diplome (sertifikata).

ONO ŠTO NAS IZDVAJA OD DRUGIH JE ŠTO NAKON ZAVRŠENOG KURSA KOJI PODRAZUMEVA POLAGANJE PRAKTIČNOG I TEORETSKOG DELA, DOBIJATE   MEĐUNARODNO   PRIZNAT SERTIFIKAT  O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI SA KOJIM MOŽETE RADITI KOD NAS ILI BILO GDE U SVETU.

Upis sertifikata (diplome) u radnu knjižicu se vrši preko Nacionalne službe za zapošljavanje, direktno u dosije kandidata. Uslov za to je da se kandidati nalaze na evidenciji nezaposlenih lica NSZ-a.