KURSEVI I OBUKE

Obuka za manikir i pedikir

manikirCentar za obrazovanje Braća Stamenković organizuje obuku za manikir I pedikir.

Planom obuke I edukacije predviđeno je upoznavanje polaznika sa procedurama I veštinama estetske nege noktiju,  upoznavanje se sa preparatima I alatima koji se u tu svrhu koriste kao I sa njihovom pravilnom sterilizacijom, ali I sa higijenskim I tehničkim uslovima koje mora ispunjavati svaki salon za manikr-pedikir . 

Na kursu se takođe uči masaža šaka I stopala, nega kože nogu I ruku,tretiranje zanoktica kao I učenje francuskog manikira. Polaznici uče kako se nokti pravilno seku, turpijaju, oblikuju I poliraju, kao i pravilno lakiranje noktiju ruku I nogu. Na ovom kursu Vam je raspoloživa potrebna  literatura kao I neophodni materijali i preparati. Stečeno znanje praktično ćete uvežbavati na Vašim modelima kako bi sve naučeno odmah mogli da primenite.  Kandidati koji uspešno završe naš kurs steći će dovoljno praktičnih znanja  da ovu uslugu  obavljaju potpuno samostalno kako u nekom od salona tako I kroz mogućnost da ovu delatnost započnu sami .

Vremensko trajanje obuke dogovarate sa mentorom, cena obuke je 39.980 RSD.

U cenu je uračunato:

  • korišćenje neophodnih materijala I aparata
  • stručna literatura,
  • troškovi organizacije ispita,
  • izdavanje odgovarajuće diplome (sertifikata).

ONO ŠTO NAS IZDVAJA OD DRUGIH JE ŠTO NAKON ZAVRŠENOG KURSA KOJI PODRAZUMEVA POLAGANJE PRAKTIČNOG I TEORETSKOG DELA, DOBIJATE   MEĐUNARODNO   PRIZNAT SERTIFIKAT  O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI SA KOJIM MOŽETE RADITI KOD NAS ILI BILO GDE U SVETU.

Upis sertifikata (diplome) u radnu knjižicu se vrši preko Nacionalne službe za zapošljavanje, direktno u dosije kandidata. Uslov za to je da se kandidati nalaze na evidenciji nezaposlenih lica NSZ-a.