KURSEVI I OBUKE

Kurs za groomera

Kurs za groomeraObuka za šišanje i negu pasa i mačaka je najnoviji hit na tršištu rada.

Sve informacije o kursu možete dobiti na tel 065/2292220.

Gruming (Grooming) ili sofisticirana nega kućnih ljubimaca, je zanimanje koje je pre nekoliko godina postalo pravi hit na tržištu rada u Srbiji. Arheološki tragovi dokazuju da su pas i mačka rame uz rame sa čovekom, kao najverniji čovekovi prijatelji, sa nama već čitavih 14.000 godina. Nakon toliko godina druženja i lepih momenata koje je čovek doživeo sa psom i mačkom, konačno je došlo vreme da dotični budu tretirani kao istinski članovi porodice.

Naši eksperti će sve svoje znanje i ljubav prema životinjama i ovom poslu, usmeriti na to da od vas naprave profesionalca koji će u svakom trenutku i nakon obuke, moći da se obrati za savet i mentorstvo u ovoj branši.

Specijalni alati za kupanje, sušenje, rasčešljavanje, šišanje i sečenje noktiju su na raspolaganju polaznicima kursa, pomoću kojih ćete za nekoliko meseci biti u stanju da od svakog kućnog ljubimca napravite pravu zvezdu.

Naš kurs obuhvata teorijsku i praktičnu nastavu u nekima od najboljih salona za grooming u Srbiji. U cenu kursa uračunata je i literatura i izdavanje sertifikata o pohađanju kursa. Na kraju kursa polaznici će biti u stanju da reprodukuju 20 propisanih frizura za svaku rasu. Teme koje će polaznici sa svojim nastavnicima obrađivati kreću se od anatomije i vrste pasa, preko alata i sredstava za negu kože i dlake, do radnog prostora i tretmana.

Centar za obrazovanje Braća Stamenković ima tradiciju dugu sedam decenija i svi naši sertifikati su izuzetno traženi na tržištu rada.

Kurs za groomera je nešto potpuno novo u ponudi Centra za obrazovanje Braća Stamenković. Prijavite se već danas i budite u prednosti u odnosu na sve druge.

Cena kursa je 120.000 RSD sa mogućnošću plaćanja u dve rate. Prva rata na početku kursa, druga na početku drugog meseca kursa. Nastavni program obuhvata 40 sati teorijske obuke i 160 sati praktične obuke. Čitav kurs u proseku traje oko 3 meseca. Tokom kursa polaznici prolaze kroz nekoliko faza:

  • upoznavanje sa terminologijom,
  • upoznavanje sa alatom i radnim okruženjem,
  • prijem mušterija,
  • kupanje kućnih ljubimaca,
  • procedure šišanja,
  • feniranje,
  • nega noktiju

gruming2gruming3gruming4gruming5